99Naamloos

Daar waar de wegen kruisen lijkt het alsof het zo heeft moeten zijn.

De eerste twintig jaar van mijn leven stonden in het teken van overleven en doorzetten. Onveiligheid, psychische mishandeling, verwaarlozing. Ondanks dat heb ik altijd vastgehouden aan dat ik geneeskunde wilde studeren. Dit was een lange weg via mavo, havo, vwo en daarna biomedische wetenschappen, omdat ik in eerste instantie werd uitgeloot. Maar achteraf was dit precies wat er moest gebeuren omdat hier het opsnuiven van 'hoe mensen werken', de zoektocht naar hoe het bij mij intern werkt en de biologie hierachter al begon. Nu werk ik als arts in de psychiatrie en de psychosomatiek.
De tweede twintig jaar van mijn leven stonden in het teken van persoonlijke ontwikkeling, groei en vervolgens bloei. Ik was totaal vastgelopen, zocht hulp in de reguliere geneeskunde maar liep daar ook vast. Ik kreeg de boodschap dat mijn klachten nooit helemaal over zouden gaan. Dit was geen optie voor mij, dus ben ik een andere weg ingeslagen. De weg van de geneeskunde ook 'buiten de lijntjes'. En daar heb ik kennis gemaakt met allemaal mooie zienswijzen en geneeswijzen die de wereld biedt.
Zo kwam ik in aanraking met de wereld van energie en heb ik healingen gehad. Zo kwam ik het sjamanisme tegen, daar waar je een 'dokter' hebt voor je ziel, en heb ik ayahuasca gedronken. Ik ontdekte hoe je je familiesysteem kunt opstellen om patronen zichtbaar te maken en hoe een paard jou spiegelt om jou inzichten te geven.
En zo groeide ook het inzicht dat de geneeskunde niet 2 dimensionaal is, maar 5 dimensionaal. Er zijn namelijk vijf ingangen op je ‘gezondheid’: je fysieke lichaam, je gedachten, je emoties, je energiesysteem en de omgeving waarin je leeft.  En wat blijkt is dat deze ingangen ook nog eens allemaal in evenwicht zijn.
Toen ik dit besef had, liep ik op mijn werk elke dag aan tegen de beperkingen van de westerse geneeskunde. Daar waar niet alle ingangen worden beseft en gebruikt. Daar waar mensen regie uit handen geven en 'ziek zijn'. Terwijl ik zie dat klachten je een richting aangeven. Klachten zijn de ingang voor persoonlijke ontwikkeling naar de weg van geluk. Wanneer je het 5D-evenwicht begrijpt, stromen de mogelijkheden voor genezing en kun je regie pakken. Je zal de weg inslaan terug naar jouw essentie en dus naar groei en bloei.
Ik ontgroeide op een gegeven moment mijn leven en kwam in een MEGA FLOW terecht waar ik zag en voelde wat mijn levensmissie is. De betekenis van de eerste 36 jaar van mijn leven en waarom ik dat nodig heb gehad voor mijn levensmissie. De missie om de westerse geneeskunde te verbreden met alle mooie zienswijzen en geneeswijzen die de wereld biedt, zodat iedereen geluk kan vinden. Toen ik dit had ervaren kwam alles in een ander daglicht te staan. Nu vul ik zelf elke dag de bladzijde van mijn leven om meer en meer die missie te volbrengen.
Dus het kan wel! Genezing, waar er gezegd werd dat dit niet mogelijk was en door te werken met de 5D-visie zal genezing voor veel meer mensen zijn weggelegd.

Mijn expertise

 • Medische expertise

  - Bachelor Biomedische Wetenschappen: Fundamentele kennis van menselijke biologie en ziekteprocessen.

  - Geneeskunde: Brede medische scholing tot algemeen arts.

  - Arts Acute Psychiatrie: Focus op spoedeisende psychiatrische zorg.

  - Arts Psychotrauma: Specialisatie in behandeling van trauma-gerelateerde aandoeningen.

  - Arts Jong-volwassenen Psychiatrie: Gericht op psychiatrische zorg voor jongvolwassenen.

  - Psychosomatische Arts: Expertise in de interactie tussen lichaam en geest.

 • Psychotherapeutische methoden

  - Lichaamsgericht Mentaliseren: Begrip van psychische processen via het lichaam.

  - Opleiding Werken met lichaamstaal: Vanuit het lichaam leren en helen.

  - Trauma Opleiding: Integratie van lichaamsgerichte technieken in trauma-behandeling

  - Helende communicatie / Radical honesty / Geweldloze communicatie: manieren van communiceren om veiligheid en verbinding te creëren.

  - Acceptance Commitment Therapie (ACT): Moderne vorm van gedragstherapie gericht op acceptatie

 • Holistische geneeskunde

  - Paramedisch Natuurgeneeskundige HBO: Holistische benadering van gezondheid en ziekte.

  - Auratouch Healer: Energetische therapie gericht op het aura en chakra's.

  - Core Sjamanisme: Traditionele geneeswijzen gebaseerd op sjamanistische principes.

  - Reiki Practitioner: Energiegenezing door handoplegging en universele levensenergie.

  - Shin Do: Persoonlijke groei door lichaamsbewustzijn en energetische oefeningen

Maak direct een afspraak