ZOOM-EVENT✨

't Hart van 5D Geneeskunde
Bevrijd jezelf uit de kooi van jezelf niet op nummer 1 zetten.
Ken jij dat gevoel? Alsof je geen ruimte hebt en in een kooi zit? T gevoel alsof je niet kunt doen wat je werkelijk wilt. Alsof je steeds jezelf voorbij races met alles wat er van je gevraagd wordt en nooit toekomt aan je echte zelf.
Het kan zijn dat je jezelf klein maakt omdat je zo voor anderen aan het zorgen bent, en je daarbij je eigen behoeftes vergeet. Of het kan zijn dat je jezelf klein maakt omdat je het gevoel hebt te ‘moeten’ voldoen aan wat anderen van je verwachten. Of misschien haal je een gevoel van verbondenheid uit aardig gevonden worden en race je opnieuw je eigen grenzen voorbij waardoor jouw ruimte kleiner en kleiner wordt….
Alsof je in een kooi zit en geleefd wordt.
Waarom is het zo moeilijk om elke dag even 10 minuten voor jezelf te pakken om te mediteren? Waarom willen we vanalles maar komt het er niet van?
Vaak omdat we zo geleefd worden door wat we denken wat er van ons verwacht wordt ipv dat we onszelf en onze behoeften op nummer 1 zetten. Of omdat we reageren vanuit een wond en we deze niet helen maar laten leiden.
En wie zet ons eigenlijk in die kooi?
Uiteindelijk doen we dat zelf 😞.
Maar…..
De eerste stap om jezelf uit die kooi te bevrijden is stil staan en ruimte nemen. En soms kan dat best ingewikkeld zijn, helemaal wanneer je al jaren met je hoofd je gevoel voorbij raced.
Ik wil je uitnodigen om aan te schuiven dinsdag ochtend 22/12 om 10u. Waar je de ruimte voor JOU neemt. Wat leeft er echt in jou? En wanneer je ownership neemt voor alles wat er echt in jou leeft… DAT is de weg uit de kooi.
Ik help je de ruimte te nemen, om te vertragen en te verstillen. Om vanuit daar te voelen en te doorvoelen om het daarna los te laten.
Juist in contact met mensen is het ideale podium om te zien welke patronen jouw gevangen houden. En door deze methode te leren en te beoefenen zul je patroon voor patroon transformeren, wond voor wond helen zodat je niet meer in die kooi hoeft te leven maar als jouw authentieke zelf naar buiten komt.
Zoals de vlinder zijn cocon verlaat…
‘Maybe this cage has been a cocoon all along’. S. Martin
Wanneer we de moed hebben om echt voor onszelf te kiezen, om echt even die ruimte te pakken.. dat is het begin van het turning point. 

Wanneer: 21-12-2021

Tijd: 10u.
Online via Zoom
PS: Je kunt je je opgeven via het contactformulier.
Kom naar mijn webinar 5D Geneeskunde

5D GENEESKUNDE

Ik werk als arts in de GGz en heb daarnaast mijn eigen bedrijf waar ik werk met de visie dat de geneeskunde niet 2 dimensionaal is maar een 5 dimensionaal evenwicht van je gedachten, emoties, fysieke lichaam, energetisch en je omgeving. Wanneer we dit beseffen dan geven jouw klachten in een keer een richting aan en kun je bijna niet anders dan regie nemen omdat er een zee aan mogelijkheden ontstaat voor genezing en geluk. Want door het 5D aan te pakken is het geen pleisters plakken maar laagjes transformeren waardoor je steeds dichter bij jezelf komt, daar waar je levensenergie stroom en laat dat nu ook je genezende energie zijn.
C579350C-DE41-409E-B987-CBEF17E72E1B
Kirsten in een bloemenveld