cacao

Zoom-Event 5D Geneeskunde:

Trauma & ziekten

Ontdek wat jouw klachten jou vertellen zodat je regie kunt nemen over je gezondheid en kunt gaan helen.

Elke maand geef ik een bijeenkomst over een onderdeel van 5D Geneeskunde. Hieronder kun je je inschrijven wanneer je interesse hebt in een van mijn Zoom- Events of wanneer je je wilt inschrijven voor mijn mailing.

Kirsten Nijhuis | Hilversum | info@kirstennijhuis.nl

Wanneer je een reactie verstuurt kom je op mijn mailinglijst welke je op elk gewenst moment kan opzeggen.

TRAUMA EN ZIEKTE

De Maori’s zeggen: De oorsprong van veel van onze psychische en lichamelijke klachten is een gebrek aan verbinding. En dat is waar!
Trauma geeft per definitie een disconnectie. En er is zoveel disconnectie in onze wereld..
Ik laat het je zien en ervaren via een (gratis) Zoom: Trauma & Ziekte: Verbinding als medicijn. Ik ga je laten zien hoe jouw ontvangst in de wereld (trauma) jouw aanleg van jouw zenuwstelsel bepaalt en hoe jouw zenuwstelsel invloed heeft op al jouw klachten. Ik laat zien hoe je aan de hand van je relaties jouw gezondheid kan verbeteren.

De bijeenkomst duurt ongeveer 2 uur.
Lees meer
Platte tekst toevoegen-5
De Maori’s zeggen De oorzaak van vele psychische en lichamelijke klachten

LIVE CIRKEL VAN VERBINDING

De oude sjamanen wisten dat er maar 1 ziekte bestaat waar maar 1 medicijn voor is. De ziekte waar we verwijderd zijn geraakt van ons gevoel, hart en intuïtie. En het medicijn is, weer verbinden met wie we werkelijk zijn.
Dat is de kern van de Cirkel van Verbinding. Terug naar echtheid en puurheid. Verbinden in veiligheid. Dan kunnen jouw kanalen, waardoor er liefde naar binnen stroomt weer openen. En: ‘Love heals all wounds’ zodat je jouw klachten kunt gaan begrijpen en helen.
zondag ochtend 26 mei 9:30-12:30 uur.
Live Cirkels van Verbinding

Dank jullie wel als groep voor alle openheid en Kirsten dankjewel zo verhelderende en voelbaar vertaald voor me en weer heel veel herkenning binnen mijn heling!’

‘Ik dank je voor je mooie visie, je tijd en jouw heerlijke stem: ik ben er meteen van in regulatie! Ik neem mee: trauma's ontstaan in contact mag ik helen in contact…‘

WAT MENSEN ZEIDEN

Heel erg bedankt voor het webinar! Het klinkt fantastisch, ik ga er zeker meer mee doen!

Loes

Dank je wel voor het fijne webinar. Heel fijn om hierin bevestigd te worden, Veel mensen om mij heen zitten op de pillen lijn. Ga hier vooral mee door want de gezondheidszorg loopt vast en is echt toe aan een nieuw paradigma.

Madelijn

Dank je wel voor je presentatie! Het was weer fijn! Het heeft me echt aan het denken gezet.

Pim