cacao

Zoom-Event 5D Geneeskunde:

Trauma & ziekten

Ontdek wat jouw klachten jou vertellen zodat je regie kunt nemen over je gezondheid en kunt gaan helen.

Elke maand geef ik een bijeenkomst over een onderdeel van 5D Geneeskunde. Hieronder kun je je inschrijven wanneer je interesse hebt in een van mijn Zoom- Events of wanneer je je wilt inschrijven voor mijn mailing.

Kirsten Nijhuis | Hilversum | info@kirstennijhuis.nl

Wanneer je een reactie verstuurt kom je op mijn mailinglijst welke je op elk gewenst moment kan opzeggen.

TRAUMA EN ZIEKTE

Met 5D geneeskunde laat ik je zien dat trauma en ziekten samen gaan.
Wanneer je psychisch of lichamelijke klachten hebt, probeert je lichaam je iets te vertellen. Wat vertelt jouw lichaam?

Door te zien dat de geneeskunde niet 2 dimensionaal is, we hebben een klacht, gaan naar de dokter en krijgen medicatie. Maar dat jouw gezondheid een 5 dimensionaal evenwicht is van je gedachten, emoties, fysieke lichaam, energetisch en je omgeving. Dan kun je gaan achterhalen wat jouw lichaam van jou vraagt en wat er nodig is om te helen. Welke trauma's vragen om gezien te worden.
Ik laat je oa de biologie zien van jouw psychologie.
Platte tekst toevoegen-5
MG 1037

DE GENEESKRACHT VAN KWETSBAARHEID

Eigenlijk worden we allemaal in naaktheid geboren. Letterlijk en figuurlijk. We zijn puur en hebben nog geen pansers opgebouwd. Dat is wel wat er gebeurd tijdens het leven. Door trauma, teleurstelling en andere intense gebeurtenissen. Om ons te beschermen hebben we pansers aangetrokken. Maar dat panser is ook wat maakt wat we niet echt gezien en gehoord kunnen worden. Het zorgt dat we niet de ouders zijn die we willen zijn, niet de partner zijn die we willen zijn. Ons panter wat we aangetrokken hebben om ons veilig te stellen, wordt zwaar en wordt gespiegeld in psychisch en lichamelijk klachten.
Door kwetsbaar te zijn leren we loslaten, leren we helen.
Oftewijl kwetsbaarheid heeft een ongelofelijke genezende kracht.

JOUW VERBINDING JOUW HELING

Herstel jouw verbinding en heel jouw klachten
De Maori’s zeggen: De oorsprong van veel van onze psychische en lichamelijke klachten is een gebrek aan verbinding. En dat is waar!
Ik laat het je zien en ervaren via een (gratis) Zoom: Jouw verbinding, jouw heling. Ik ga je laten zien hoe jouw ontvangst in de wereld jouw aanleg van jouw zenuwstelsel bepaalt en hoe jouw zenuwstelsel invloed heeft op al jouw klachten. Ik laat zien hoe je aan de hand van je relaties jouw gezondheid kan verbeteren.
De precieze datum wordt nog bekend gemaakt.
De bijeenkomst duurt ongeveer 2 uur.
lees meer
Hersenhelften Kirsten

Wanneer je je klachten begrijpt, kun je gaan helen vanuit de oorsprong

WAT MENSEN ZEIDEN

Heel erg bedankt voor het webinar! Het klinkt fantastisch, ik ga er zeker meer mee doen!

Loes

Dank je wel voor het fijne webinar. Heel fijn om hierin bevestigd te worden, Veel mensen om mij heen zitten op de pillen lijn. Ga hier vooral mee door want de gezondheidszorg loopt vast en is echt toe aan een nieuw paradigma.

Madelijn

Dank je wel voor je presentatie! Het was weer fijn! Het heeft me echt aan het denken gezet.

Pim

Dank jullie wel als groep voor alle openheid en Kirsten dankjewel zo verhelderende en voelbaar vertaald voor me en weer heel veel herkenning binnen mijn heling!’

‘Ik dank je voor je mooie visie, je tijd en jouw heerlijke stem: ik ben er meteen van in regulatie! Ik neem mee: trauma's ontstaan in contact mag ik helen in contact…‘