Kampvuur

De Waarheid Kampvuurcirkels

Voel, spreek en leef jouw waarheid

Authenticiteit is heling

Ontdek de helende kracht van authenticiteit en kwetsbaarheid,

en leg jouw basis voor genezing en geluk!

BEN JIJ IEMAND DIE….

In je verleden heb je onveiligheid en of verwaarlozing meegemaakt. Hoe dan ook de buitenwereld was niet afgestemd op jouw gevoelige systeem waardoor je niet anders kon dan sluiten. Sluiten van je gevoel, sluiten van je hart en afstand nemen van je lichaam. Warmte en licht binnen laten werd steeds uitdagender.
Hierdoor kun je heel goed voor anderen zorgen, ten koste van jezelf.
Hierdoor ga je vaak over jouw grenzen omdat je deze niet meer voelt. En jouw systeem slaat dit op als onveiligheid.
Je raced met je hoofd je gevoel voorbij en jouw energie loopt steeds meer leeg.
Vroeg of laat trekt je lichaam aan de bel met psychische en of lichamelijke klachten.
Het kan niet meer zoals je het altijd deed. De patronen die eens zo behulpzaam waren werken nu tegen je en vragen je om transformatie.

PRAKTISCH

Deze ronde van de kampvuurcirkels zal 8 weken zijn waarin er 7 bijeenkomsten zijn. Een van de bijeenkomsten is een cacao-ceremonie van 2,5u.

We leren je de beginselen van ‘authentiek communiceren’ en ‘instant healing’.
Je zal bouwen aan jouw fundering, want zonder stabiele fundering kun je geen huis bouwen. En op een stabiele fundering kun jij jouw klachten en patronen los te laten.

Dit is het helende podium waar je er mag zijn met ALLES van jou. Vanuit een veilige ruimte wordt je uitgenodigd om te voelen wat er echt in jou leeft en dat daarna ook te delen. Op deze manier kun je steeds meer patronen zien en transformeren zodat ook jouw leven steeds meer afgestemd zal zijn bij jouw authentieke zelf.
 • Goud

  👉 Start: vrijdag 3/6 9:30u

  👉 7 bijeenkomsten van 1,5 tot 2u (online via Zoom).

  👉 Je eigen buddy om dit ook echt te beoefenen in veiligheid.

  👉 Opdrachten voor integratie

  👉 Cacao ceremonie 2,5u


  Kosten €555,-

Veel wonden die IN contact gemaakt zijn, kunnen alleen IN CONTACT geheeld worden

Kirsten

ERVARINGEN

Ik heb het samenzijn met jullie ervaren als een groot cadeau aan mezelf. Elk contact, of het nu in de groep was of één op één, voelde als een aangenaam warm bad.

Het is zo heerlijk om mijn authentieke kwetsbare zelf te mogen zijn. Aandacht te hebben voor wat er is zonder het weg te rationaliseren of bagatelliseren.

Jullie mooie vrouwen vullen elkaar zo goed aan. De begeleiding die jullie geven is vanuit een liefde. Ik voelde me vanaf het eerste moment veilig bij jullie.

Ik ben een dankbaar mens dat ik jullie op mijn pad heb getroffen en rijk omdat we samen een stuk hebben opgetrokken.

Savannah

Lieve Kirsten, Dank je wel voor deze verbonden ochtend. Het was bijzonder hoe we in alle eerlijkheid onzelf konden tonen en in verbondenheid waren. Jij gaf een veilige basis en gaf ons de ruimte daarvoor. Ik besefte hoe vaak we eigenlijk via de mind kontakt zoeken en onze ware gevoelens negeren of verbergen vanuit harte gekwetsheid en angst.

Maggie

Dank dank dank prachtig mens!

Wat heb je een geweldige sessie gefaciliteerd. Een veilige setting om te verbinden. Met elkaar, maar ook zeker met mezelf. Een groep vol onbekenden en zoveel herkenning. Allemaal spiegels om te voelen wat er in mij leeft. En erkennen dat die gevoelens er mogen zijn. Voelen dat ik voor mezelf mag kiezen. (Zelfs nu, nu mijn man aanklopt en zijn hoofd om de hoek van de deur steekt. Niet direct weer klaarstaan voor hem, maar voelen waar ik nu behoefte aan heb; mijn ervaring en gevoelens verwoorden) Er valt een last van mijn schouder! Ik mag voelen. Ik mag me gekwetst en verdrietig voelen over het feit dat hij mij(n manier van kijken) niet erkent en zelfs afwijst. Dat is oké!! Die ontdekking voelt zo fantastisch. Ik hoef geen supervrouw te zijn die alleen maar alles ziet en snapt. Ik heb ook een aards lichaam die van alles voelt. Of het nu ‘terecht’ is of niet.

Savannah

Dit is de ideale manier om...

👉 met triggers om te gaan en meer stabiliteit in je leven te creëren.

👉 jou veiligheid te herstellen.

👉 jouw zenuwstelsel te resetten in ontspanning en rust.

👉 je grenzen te voelen en te leren uitspreken.

👉 je weer thuis te voelen.

HET HELENDE WORTEL NETWERK

Er wordt gevraagd om ons weer te openen. Om terug te gaan naar ons authentieke zelf en vanuit daar doen wat we te doen hebben.
Maar wat is open staan eigenlijk? Hoe doe je dat? En waarom doe je dat?
Openen gaat voor mij over voelen wat je echt voelt: openen voor jezelf. Delen wat je echt voelt: openen voor anderen. DAT geeft de verbinding met elkaar. Want hoe kunnen we immers verbinden wanneer je nog allemaal jassen aan hebben met al onze aanpassingen en patronen. Maar het geeft ook de verbinding met wat ik noem "het helende wortelnetwerk".
FD035DEA-F578-4177-B0BB-7820BA17456E
✨ In het Boeddhisme hebben ze het over wortels waarmee we allemaal verbonden zijn.
✨ Bij de Maori's noemen ze het "whanaungatatanga", het helende stofje van verbinding.
✨ Ook in de film Avatar wordt het zo mooi uitgebeeld dat iedereen met elkaar in verbinding staat en dat ze via hun zenuwstelsel contact kunnen maken met de aarde, planten en dieren en zo in harmonie leven.
✨ Bruce Perry, de kinderpsychiater die gespecialiseerd is op trauma en het brein/zenuwstelsel heeft het ook over het wortelstelsel van de regulatie boom om te kunnen herstellen.
En deze verbinding brengt genezing in de breedste zin van het woord. 
Want met 5D Geneeskunde zie ik de patronen die ten grondslag liggen onder jouw psychische en of lichamelijke klachten. Dat zijn nou net die jassen die we zijn gaan aantrekken om ons niet helemaal te openen.
Maar ook wanneer je weer in-tuned op dit helende wortelnetwerk herstellen je natuurlijke cyclussen: je slaap, je ademhaling, je hartslag, je menstruatie cyclus, je hormonen enz enz.
Dus ik zou zeggen: kom het ervaren!
BRF-HR-3D9A5592 (1)

KIRSTEN

Rosanne over Kirsten: Kirsten is van huis uit arts in de psychiatrie. En natuurlijk is ze nog zoveel meer: Kirsten is integer, sensitief en draagt als je het mij vraagt de wijsheid van 7 generaties vrouwen voor haar met zich mee. 
Met haar drang naar een meer holistische benaderingswijze is ze haar eigen praktijk gestart, waarbij ze haar klanten helpt om van een standaard 2D blik op een klacht, deze vanuit een 5D view te bekijken. Vanuit haar diepe wetendheid helpt ze haar klanten om niet alleen het fysieke lichaam, maar ook de gedachten, emoties, het energiesysteem en de omgeving te bekijken. Vet toch?
201218 rosanne-034

ROSANNE

Kirsten over Rosanne: Wat ik zo mooi aan Rosanne vind is haar energie! De puurheid, haar echtheid en haar kracht die zij omzet naar “bouwen”.
Met behulp van authenticiteit creëren en neerzetten zodat het klopt en stroomt. Dat vind ik het mooiste wat er is en DAT is wat Rosanne doet.
Haar liefdevolle en respectvolle benadering waarbij zij zichzelf ook nog kwetsbaar op durft te stellen is de ideale holding om dit zelf ook aan te kunnen gaan. En om vanuit daar jouw authentiek plan ook op aarde neer te zetten.

Start nu met contact maken met de beste versie van jezelf.

WAT MENSEN ZEIDEN VAN ONZE METHODE..

Jullie manier van werken is ‘de’ tool om meer naar binnen te keren , te voelen,… Jullie zijn zó liefdevol. Ik voelde me direkt op mijn gemak en voelde me veilig genoeg om me kwetsbaar op te stellen. Jullie aanpak is super doeltreffend. Bedankt !

Simonne

Dank voor de fijne 1,5u waarin er een prachtige verbinding ontstond tussen een groep vrouwen die elkaar helemaal niet kenden. Ik ben weer een stapje dichterbij gekomen met beter naar m’n echte gevoel luisteren, zonder steeds m’n hoofd te gebruiken.

Irja

Intens, dat waar ik al jaren mee bezig ben komt nu met zo’n power in 1,5 uur samen!

Xxx

Love heals all wounds

Horen en gehoord worden.

Praten en je verstaanbaar maken.

Erkennen en erkent worden.

Heling in de breedste zin van het woord.