WAT JE NIET ZIET BESTAAT SOMS WEL!

Soms bestaat wat je niet ziet wel, maar wordt er pas jaren later ‘bewijs’ gevonden. Denk bijvoorbeeld aan de kraamvrouwenkoorts: een ziekte waar vrouwen in de negentiende eeuw regelmatig aan stierven. Per toeval ontdekte Ignaz Semmelweis in 1847 dat wanneer de handen op de kraamafdeling met bleek gewassen werden, de sterfte drastisch daalde van rond de 25% naar 1 à 2%. Je zou denken dat dit als een lopend vuurtje zou verspreiden, maar mensen konden niet geloven dat ‘iets’ wat ze niet zagen, op hun handen zou zitten en ‘de dood’ zou veroorzaken. Semmelweis werd zelfs ontslagen door zijn ‘buitensporige’ ideeën. Pas veertig jaar later, na de ontdekking van de bacterie door Louis Pasteur, werd dit idee langzaamaan overgenomen. 
Soms loop je zaken mis als je wacht op begrip en algemene acceptatie. In dit geval zijn er veel meer vrouwen overleden dan nodig. Waardoor komt het dat mensen niet als eerste durven te geloven, ook al ligt het bewijs voor hen?
De ‘wat we niet zien bestaat niet’-cultuur is nog steeds aanwezig in een groot deel van de westerse geneeskunde. Dat is ook de reden waarom de westerse geneeskunde over het algemeen nog tweedimensionaal is. We zoeken naar oplossingen door bijvoorbeeld medicijnen te gebruiken en zijn eigenlijk nauwelijks gericht op de oorsprong van onze klachten.
Maar…..wanneer we openstaan voor de ‘wat we niet zien bestaat soms wel’-visie, dan beseffen we dat de geneeskunde helemaal niet tweedimensionaal is maar vijfdimensionaal. Het gaat namelijk niet om ‘pleisters plakken’, maar om het evenwicht tussen je gedachten, emoties, energiesysteem, fysieke lichaam en omgeving. Wanneer we beseffen dat dit een vijfdimensionale evenwicht is dan ontstaat er vanaf dat moment een zee aan mogelijkheden van groei en genezing en zijn klachten in één keer een wegwijzer. Dan gaan we naar onszelf kijken en vragen stellen: Wat zit er in mijn rugzak? Hoe ga ik met mijn lichaam om? Hoe zit het met mijn slaap en ontspanning? Wat is de kleur van mijn denken? 
Door ons eigen vijfdimensionaal evenwicht uit te pluizen, hebben we een keus. De keus om jezelf te ontwikkelen en echt gelukkig te zijn.
Deze 5D-visie zorgt ervoor dat je niet alleen jouw klachten gaat aanpakken, maar dat je de regie pakt over jouw eigen leven. Je gaat je persoonlijk ontwikkelen waardoor je dichter bij jouw essentie komt. Het brengt je op JOUW weg. De weg waar jouw verlangens een kompas zijn. De weg van ECHT geluk!
Stel je eens voor dat alle mensen regie nemen over hun gezondheid en echt kunnen genezen en gelukkig zijn. Dat iedereen hun purpose gaat leven, en waar alleen maar zuivere intenties zijn. Groei en bloei in plaats van ziek en afhankelijk zijn in een ziekenhuis. Wat een mogelijkheden zullen er dan ontstaan! Ja, door de geneeskrachten wereldwijd te bundelen en door te geven ontstaan er zoveel mogelijkheden om jouw gezondheid en geluk te beïnvloeden! 
Dus gebruik jouw klachten als wegwijzer naar geluk. Moet je eens kijken wat er dan allemaal WEL KAN!


Maak direct een afspraak