MG 1055

1 op 1 trajecten

Luister naar het fluisteren van je lichaam, dan hoeft het niet te schreeuwen...

Maak een afspraak

Of je klachten nu psychisch of lichamelijk zijn, je lichaam probeert je iets te vertellen. Neem regie, leer de taal van je lichaam spreken en start met helen!

BEN JIJ IEMAND DIE….

In je verleden heb je onveiligheid en of verwaarlozing meegemaakt. Hoe dan ook de buitenwereld was niet afgestemd op jouw sensitieve systeem waardoor je niet anders kon dan sluiten. Sluiten van je gevoel en afstand nemen van je lichaam. Waardoor je de taal van je lichaam verleerde om te spreken.

Hierdoor ga je vaak:
- Heel goed voor anderen zorgen, ten koste van jezelf.
- Over jouw grenzen omdat je deze niet meer voelt. En jouw systeem slaat dit op als meer onveiligheid.
- Je racet met je hoofd je gevoel voorbij en jouw energie loopt steeds meer leeg.
- Je voelt eenzaamheid in plaats van verbonden.
Vroeg of laat trekt je lichaam aan de bel met psychische en of lichamelijke klachten.
Het kan niet meer zoals je het altijd deed. De patronen die eens zo behulpzaam waren werken nu tegen je en vragen je om transformatie.
Ja, ik wil een afspraak maken

Zonder VOELEN geen GENEZING.

Wat ontvang jij?

 • Transformatie

  Ik help je de patronen die ten grondslag liggen aan jouw klachten te zien en bied wat nodig is deze te transformeren. Ik werk niet met diagnoses, maar met onderliggende patronen die zorgen voor die klachten.

 • Trajecten op maat

  De trajecten zijn op maat samengesteld voor wat jij nodig hebt op dat moment, om de oorsprong van jouw klachten te transformeren. Het traject wordt waar nodig bijgesteld.

 • Beste match therapie

  Alle therapieën die ik aanbied heb ik ook zelf ervaren. Daardoor weet ik hoe en wanneer het werkt. Daardoor kan ik jouw de beste match therapie aanbieden. Therapie die aansluit bij jou op dat moment.

 • Ervaring

  Ik heb een formule samengesteld uit 15 jaar persoonlijke ontwikkeling en 5 jaar GGz ervaring als arts. Daarnaast heb ik al mijn behandelingen ook zelf ervaren om een zo goed mogelijk aansluitende therapie te kunnen bieden.

 • Één vaste behandelaar

  Gedurende het traject heb je 1 behandelaar die jouw coacht, volgt, beschikbaar is in nood, jou via Whatsapp begeleidt en jouw traject bijstelt waar nodig. Daarnaast zullen er coaching, workshops, retraites en behandelingen worden toegevoegd. Deze worden door andere mensen gegeven die weer specialist zijn in hun vakgebied.

 • Breed spectrum aan therapieen

  Ik bied een breed spectrum aan behandelingen van healer tot psychiater. Mijn therapie aanbod is niet gekozen op basis van wetenschap maar vanuit 'inzichtenschap'. Dus op basis van ervaring en begrijpen hoe en waarom het werkt.

Doctors have a body full of wisdom and you have the wisdom of your body.

C Northrup

VOOR WIE

 • Je loopt tegen de beperkingen aan van de reguliere zorg.
 • Je weet ergens dat er veel meer mogelijkheden zijn dan de reguliere zorg biedt.
 • Je wilt behandelingen die klachten bij de oorsprong aanpakken.
 • Je bent bereid regie te nemen en te luisteren naar wat jouw lichaam je vertelt.
 • Je bent bereid het innerlijk werk te doen om echt te gaan helen.
"Maybe this cage has been a cocoon all along" - quote

WAT MENSEN ZEGGEN

Ik heb bij Kirsten een 3 maanden traject gevolgd. Ik had een angststoornis ontwikkeld na een operatie waardoor ik 6 weken uit de running lag. Deze methode sprak mij aan omdat Kirsten je niet vol stopt met medicijnen maar naar de oorzaak van je probleem gaat en daar samen aan werkt om het onder controle te krijgen. Zij heeft mij laten inzien dat mijn angst een niet reëele angst was. Het is hard werken maar Kirsten staat altijd klaar als het even niet gaat je kunt haar altijd bellen of appen, daardoor was voor mij de drempel laag om tussen door contact te zoeken met Kirsten. Ze heeft mij ook geleerd beter naar mijzelf te luisteren dat is niet makkelijk maar met de hulp van Kirsten is mij dat wel gelukt. Doordat ik nu beter mijn grenzen stel ben ik niet meer altijd moe en heb ik weer meer energie voor andere dingen dan alleen maar werk!Ik zal Kirsten dan ook zeker aanraden aan iedereen met wat voor psychische klachten dan ook. 

Dunja

Kirsten is een warme persoonlijkheid die echt met je mee denkt en samen met jou de diepere lagen verkent om tot inzicht en uiteindelijk tot resultaat te komen. Ze doorzag en benoemde precies waar bij mij de crux zit. Eindelijk iemand die verder kijkt! :-) 

Merel

Ik kreeg een burn-out maar ik wist niet hoe ik er mee om moest gaan. De huisarts raadde aan naar de psycholoog te gaan. Het hielp me niet en ondertussen werden mijn fysieke klachten erger. Ik voelde me alleen en verloren, maar toen kwam Kirsten op mijn pad. Haar kennis en begrip gaven mij direct hoop en vertrouwen. Ik heb een jaartraject bij haar gevolgd. Kirsten luistert en denkt mee, ze pikt heel goed op wat jij op dat moment nodig hebt waardoor je stappen in de juiste richting gaat maken en de weg naar herstel weer mogelijk blijkt. 

Dank je wel lieve Kirsten!

Andrea

Zelf, maar niet alleen.

Koffie met artistieke vorm in de koffie
Wil jij weten wat jouw lichaam je vertelt en hoe je kunt helen? Maak een gratis online afspraak (maximaal 30 minuten).
Maak een afspraak
Maak direct een afspraak