arno-smit-sKJ7zSylUao-unsplash

Hier mag je helemaal ZIJN, Onvoorwaardelijk Jij

Voel, spreek en leef jouw waarheid!

DE KRACHT VAN VOLLEDIGE EERLIJKHEID

Als je het mij vraagt zit genezing EN geluk in HELEMAAL jezelf kunnen zijn. En om HELEMAAL jezelf te kunnen zijn is het nodig om HELEMAAL JOUW WAARHEID te voelen, te spreken en vanuit daar ook te leven. De signalen van je lichaam geven de waarheid aan, ze zijn er altijd! Maar luisteren we ook?
Rosanne en ik zijn fan van deze manier van communiceren. En willen niets liever dan anderen hierin meenemen omdat deze manier van leven zo ontzettend veel voordelen heeft!
WEES WELKOM!

DE GOUDEN SLEUTELS

Voor mij is dit DE KERN van ALLES…De gouden sleutels van het leven..
🔑 Aarden: Door te voelen wat je ECHT voelt en daarvoor te gaan STAAN.
🔑 Vrijheid: Dat IS vrijheid, je totale zelf, voelen, ERKENNEN , spreken en leven.
🔑 Verbondenheid: Wanneer je voelt wie je echt bent ben je weer verbonden. En vanuit daar kun je ook de ECHTE verbinding met anderen maken.
🔑 Keuzes maken: Wanneer je weer verbonden met met jezelf WEET en VOEL je wat voor jou de juiste keuze is.
🔑 Energie: Door trouw te zijn aan jezelf stroom je van de energie!
🔑 Flow: Hier zit flow, moeiteloos neerzetten omdat je voelt wat kloppend is doordat je JOUW WAARHEID erkent.
🔑 Creatie: Door kwetsbaar te zijn daal je af naar jouw kern, daar zit creatie.
🔑 Genezing: Authenticiteit IS genezing! Alle patronen in de vorm van laagjes of klachten die we nog dragen laten ons iets zien. Door laagje voor laagje te zien en te transformeren kom je bij jouw ‘naakte zelf‘.

VOOR WIE?

Ben jij iemand die gewend is om alles eigenlijk altijd alleen te doen? Je voelt je dan ook regelmatig eenzaam.
Of weet je regelmatig niet meer waar je ECHT blij van wordt of welke keuze je moet maken.
Je hebt best al wat gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling maar toch lukt het nog steeds niet om uit ‘gedoe’ te blijven.
Heb je moeite je kwetsbaar op te stellen?
Om echt je hart te openen in gesprek met een ander? 

Dan heb je waarschijnlijk ook regelmatig dat je weinig energie hebt, dat je niet je flow voelt. Of dat je niet weet welke keuze je nu moet maken.

Of ben je iemand die toch nog regelmatig over zijn of haar grenzen gaat omdat jouw drive groter is dan de communicatie die je met je lichaam hebt.
Misschien ervaar jij dat je lichaam aan het schreeuwen is in de vorm van klachten maar heb je geen idee wat het jouw vertelt.

Ben je bang voor afwijzing
Of is jouw patroon je aan te passen of juist heel goed voor anderen te zorgen ten koste van jezelf?

Misschien ben ben je daardoor geneigd de deur dicht te doen. Dus bijvoorbeeld denken 'dan doe ik het wel zelf' en je dus af te sluiten. Maar wat er dan gebeurd is dat je ook een deur naar jezelf dicht doet en JOUW BRONENERGIE niet volledig door jou heen kan stromen. Het blokkeert je manifestatie energie

CACAO EN JOUW WAARHEID

We combineren deze dag Cacao met ‘proces-werk’. Dit is zo’n waardevolle combinatie. Cacao opent je hart en systeem letterlijk en figuurlijk. De ‘spirit van cacao‘ heeft een hele liefdevolle energie, ze geeft je veiligheid en holding. Maar ze opent je ook fysiek. Je vloedvaten verwijden en je hart pompt meer bloed door jouw. Jouw systeem krijgt meer zuurstof. Je wordt geopend, emoties die liggen opgeslagen komen hierdoor makkelijker naar buiten. Je maakt makkelijker contact met jezelf en met de ander, en vandaaruit wordt je ook creatiever. Cacao is het voertuig dat je weer naar JOUW WAARHEID brengt. Door het samenwerken met de spirit van cacao te combineren met de manier van communiceren waar Rosanne en ik zo fan van zijn is dit het draagvlak om een diepe connectie te maken en de laagjes die om jouw waarheid zitten te zien en vrij te geven. Daarbij neem je de tools mee naar huis waar je je zeker mee zult verrijken. Maar ook zul je vanuit die kern voelen waar je heen wilt!
Cacao

WAT MENSEN ZEGGEN..

Jullie manier van werken is ‘de’ tool om meer naar binnen te keren , te voelen,… Jullie zijn zó liefdevol. Ik voelde me direkt op mijn gemak en voelde me veilig genoeg om me kwetsbaar op te stellen. Jullie aanpak is super doeltreffend. Bedankt !

Simonne

Ik wil jullie alvast laten weten dat ik er graag bij ben de 25e. Ik kijk er ontzettend naar uit! Dankjewel voor jullie waardevolle en liefdevolle input vanochtend. Ik kan niet wachten om hier met jullie verder mee te gaan.

Nynke

Dank voor de fijne 1,5u waarin er een prachtige verbinding ontstond tussen een groep vrouwen die elkaar helemaal niet kenden. Ik ben weer een stapje dichterbij gekomen met beter naar m’n echte gevoel luisteren, zonder steeds m’n hoofd te gebruiken.

Irja

Authenticiteit IS Genezing

201218 rosanne-034

ROSANNE

Kirsten over Rosanne: Wat ik zo mooi aan Rosanne vind is haar energie! De puurheid, haar echtheid en haar kracht die zij omzet naar “bouwen”.
Met behulp van authenticiteit creëren en neerzetten zodat het klopt en stroomt. Dat vind ik het mooiste wat er is en DAT is wat Rosanne doet.
Haar liefdevolle en respectvolle benadering waarbij zij zichzelf ook nog kwetsbaar op durft te stellen is de ideale holding om dit zelf ook aan te kunnen gaan. En om vanuit daar jouw authentiek plan ook op aarde neer te zetten.
BRF-HR-3D9A5592 (1)

KIRSTEN

Rosanne over Kirsten: Kirsten is van huis uit arts in de psychiatrie. En natuurlijk is ze nog zoveel meer: Kirsten is integer, sensitief en draagt als je het mij vraagt de wijsheid van 7 generaties vrouwen voor haar met zich mee. 
Met haar drang naar een meer holistische benaderingswijze is ze haar eigen praktijk gestart, waarbij ze haar klanten helpt om van een standaard 2D blik op een klacht, deze vanuit een 5D view te bekijken. Vanuit haar diepe wetendheid helpt ze haar klanten om niet alleen het fysieke lichaam, maar ook de gedachten, emoties, het energiesysteem en de omgeving te bekijken. Vet toch?

Terug naar jouw waarheid is VRIJHEID!

flowers-5182452 1280

PRAKTISCH

Hoe zou het voelen om een hele dag onvoorwaardelijk jezelf te kunnen zijn?

Met een kleine groep van maximaal 10 gelijkgestemden gaan we dit een hele dag doen. Terug naar jouw waarheid. Jezelf voelen, jezelf serieus nemen, uiten wat je ECHT voelt, verbinden en nog veel meer.
Zodat je …..
  • Weer vrijheid voelt
  • Keuzes kan maken
  • Stroomt van de energie
  • Je je verbonden voelt
  • en nog veel meer……..
Ineens zullen de puzzelstukjes bij elkaar komen en kun je weer VOELEN wat het is wat je werkelijk wilt.

Dus neem een moment en ga even zitten, luister onderstaande audio en VOEL…. VOEL jij een JA? Soundcloud
Meld je dan snel aan door een mail te sturen naar info@kirstennijhuis.nl
Prijs: €167,50
Kom je met zijn tweeën dan betaal je €147,50 per persoon
Wanneer: 25 september van 10u tot 17u.
Waar: Amsterdam in de natuur in een yurt.
Parkeren is gratis, goed met openbaar vervoer te bereiken.
664717BC-9A91-4888-B5A3-30BC06CC9290

WAAROM IS DIT BELANGRIJK

We zijn in een periode aangekomen waar het als mens belangrijk is om intimiteit aan te gaan. Vaar we vanuit kern naar kern verbinden.
Dus niet zorgen VOOR de ander en een TE KORT bij jezelf creeren.
Maar eerst jezelf opvullen met jezelf. Wat voel je, waar wordt je blij van. Waar reageert jouw lichaam op? Vanuit die volledige afstemming de verbinding aangaan met de ander. Wat er dan kan ontstaan is 1+1 = 11.
Veel van onze wonden zitten in onze basis, dat is in het contact met de ander. Helemaal bij de mensen die in een westerse samenleving wonen. En vaak kun je die wonden alleen weer IN HET CONTACT helen. Dit wat wij doen is een ideale manier om deze wonden te helen. In alle veiligheid de intimiteit aangaan, in de liefde voor elkaar. Want intimiteit is eigenlijk gewoon dicht bij jou. Dicht bij wie je echt bent. Je WARE zelf laten zien.
En wanneer we deze basiswonden helen, dan kunnen we ook stromen van de levensenergie wat ook jouw genezende energie is. Dan kunnen we fysiek manifesteren en doen wat te doen hebben op aarden. Daar waar onze bron energie kan stromen en geven en ontvangen 1 wordt omdat we zo puur onze energie delen.

DIT IS EEN VAN DE SLEUTELS VAN 5D GENEESKUNDE

Ik leg bij alles wat ik doe even uit hoe het in 5D Geneeskunde, geneeskunde in de breedste zin van het woord, past. Voor mij is de DE SLEUTEL van 5D Geneeskunde.
5D Geneeskunde gaat over dat jouw gezondheid een evenwicht is van jouw gedachten, emoties, fysieke lichaam, energetisch en jouw omgeving.
Wanneer je dit beseft betekend dit dat jouw patronen effect hebben op jouw 5D evenwicht en dus jouw psychische en lichamelijke gezondheid.
Dus dan kun je middels persoonlijke ontwikkeling jouw klachten transformeren. En daarbij, door mijn manier van werken werk je aan transformatie ipv pleisters plakken en zul je steeds dichte bij jezelf komen. Daar waar jouw levensenergie stroomt! En laat jouw levens energie nu ook nog eens jouw genezende energie zijn.
En om die 'laagjes' te zien en daarna los te laten vertragen we de tijd en kijken we wat er allemaal gebeurd. Wat leeft er echt in jou? Wat zijn jouw automatische patronen. Welke overtuigingen en verhalen vertel jij jezelf?
En dan komt alles neer op BEWEGINGEN. Bewegingen achter jouw acties, bewegingen vanuit een oude wond. Bewegingen vanuit angst.
Door kwetsbaar te durven zijn zie je steeds meer bewegingen en door deze methode van werken kun je die in het moment transformeren. DAt is de sleutel en DAT leren we je.
Maak direct een afspraak