Kirsten in een bloemenveld

Wat vertelt jouw lichaam je?

Luister naar het fluisteren van je lichaam, dan hoeft het niet te schreeuwen....

Ja dat wil ik weten!

Of je klachten nu psychisch of lichamelijk zijn, je lichaam probeert je iets te vertellen. Neem regie, leer de taal van je lichaam spreken en start met helen!

VOOR WIE

 • Je loopt tegen de beperkingen aan van de reguliere zorg.
 • Je weet ergens dat er veel meer mogelijkheden zijn dan de reguliere zorg biedt.
 • Je wilt behandelingen die klachten bij de oorsprong aanpakken.
 • Je bent bereid regie te nemen en te luisteren naar wat jouw lichaam je vertelt.
 • Je bent bereid het innerlijk werk te doen om echt te gaan helen.
"Maybe this cage has been a cocoon all along" - quote

Doctors have a body full of wisdom and you have the wisdom of your body.

C Northrup

WAT MENSEN ZEGGEN....

Ik heb een traject van 9 maanden gedaan, dat ik één keer met 3 maanden heb verlengt. Wat er met name speelde toen ik begon was heftige hormonale schommelingen (PMS) als gevolgen van PCOS waardoor ik bijna wanhopig was door de overprikkling die ik ervoer. Er is niet 1 ding dat mij geholpen heeft, maar alle kleine stapjes die in de sessies omhoog kwamen en waar ik mij aan gecommitteerd heb om aan te kijken. Met hulp van Kirsten heb ik stukken aan kunnen kijken die ik alleen niet durfde. Zij hielp mij zacht en toch spiegelend door stukken heen en bracht mij zelf met behulp van oefeningen door diepgaande transformatie. Het traject heeft mij geholpen om meer in te kunnen dalen in mijn lichaam en veel meer met haar te communiceren in zachtheid voor en met mijzelf. 

Door de PCOS heb ik verschillende en jarenlange trajecten gehad in het ziekenhuis en daarbuiten zonder succes. Nu biedt mijn verhaal geen garantie. Maar tijdens mijn traject heeft de gynaecoloog in het ziekenhuis bevestigd dat ik ben genezen van de PCOS en raakte ik in verwachting van mijn kindje. Nu ik dit schrijf ben ik zo'n 6 maanden zwanger. Ik heb altijd van binnen geweten: Het kan wel! En het kan! Het lichaam is zo wijs en zo slim en heeft geweldig de helende krachten. 

Kirsten is een coach die er echt voor je is. Zij luistert naar je en stemt af op hetgeen ik op dat moment nodig had. Daarbij liet zij mij zelf de koers bepalen en ondersteunde mij om op die koers te blijven. Kirsten stimuleert creativiteit en het aangaan van een echte verbinding. Zowel met mijzelf als met haar. 

 Ik beveel een coachingstraject met Kirsten van harte aan aan mensen die ergens tegen aan lopen in zichzelf en bereid zijn, om met iemand die naast je loopt, naar zichzelf te kijken.

Jolanda

Voor ik online kom weet Kirsten de blokkades van mijn ziekte al. Wat ze benoemt raakt meteen. Samen vinden we advies hoe hiermee om te gaan en op te lossen. Het is in afstemming en in samenwerking. Inspelen op wat ze ziet en hoort van mij. Zo dankbaar voor deze mooie inzichten. Kirsten werkt vanuit haar hart en dat voel je.

O.

Hartelijk DANK voor je meekijken en liefdevolle support! Als je meer wilt begrijpen van je lichamelijk/geestelijke aandoeningen zou ik Kirsten van harte aanbevelen. Door haar frisse kijk op ongemakken, leer je terug te keren naar je lijf en hier open naar kijken en voelen. Dit komt ten goede aan je herstel en zo leer je (weer) de regie te nemen over je lijf en je leven. Dat geeft ontspanning wat geweldig is voor je lijf.

Anoniem

TRANSFORMATIE TRAJECTEN OP MAAT

We spreken een datum én tijd af voor een telefonisch klets & match gesprek om te bekijken of een match is.
 • GEEN MATCH?

  Geen probleem, ik hoop dat je de behandelaar en behandeling vindt die wel bij jou past.

 • MATCH?

  inzicht gesprek

  |

  plan op maat

  |

  Ja, ik wil een traject van 6 / 9 / 12 maanden.

  óf

  Nee, ik kies toch voor een andere vorm van zorg.

Koffie met artistieke vorm in de koffie
Wil jij weten wat jouw lichaam je vertelt en hoe je kunt helen? Maak een gratis online afspraak (maximaal 30 minuten).
Maak een afspraak

We zijn niet verantwoordelijk voor onze ziekten maar we zijn onze ziekten wel verantwoording schuldig.

C. Northup

Maak direct een afspraak