Kampvuur

Cacao-Waarheid-Dag

Voel, spreek en leef jouw waarheid!

Ontdek de helende kracht van authenticiteit en kwetsbaarheid,

en leg jouw basis voor genezing en geluk!

VOOR WIE

👉 Je wilt jouw buitenwereld afstemmen op jouw binnen wereld en andersom.
👉Je wilt een dagje ruimte nemen voor jezelf en en je helemaal vullen met jezelf.

👉 Je wilt even een dag uit de kooi van de samenleving en helemaal vrij zijn, je authentiek zelf kunnen zijn.

👉 Je wilt je weer verbonden voelen met jezelf, anderen en het helende wortelnetwerk
👉Je wilt de taal van je lichaam spreken en weten wat zij vertelt.

👉Je wilt de tools leren om jouw gevoelige systeem veiligheid te geven om te openen.

👉 Je wilt je keuzes maken vanuit je interne compas ipv je mind.

👉 Je wilt beter leren voelen.

👉 Je wilt helen, psychisch en of lichamelijk.

👉 Je voelt dat het tijd is om je hart weer te openen en te verbinden.

Love heals all wounds❤️

BELEVING VAN DE LIVE DAG

Ik raad deze dag echt aan. Het oefenen met je uit te spreken vanuit je gevoel heeft grote meerwaarde omdat jullie constant bijsturen. Maar ook de cacao-ceremonie die zo zorgvuldig werd opgebouwd en waarbij je zo diep bij je gevoel komt kan ik aanraden. Ik vond jullie liefdevolle ondersteuning hierbij heel fijn en belangrijk.

Nynke

Wat een heerlijke me-time dag met fijne mensen op een mooie en met veel liefde en zorg ingerichte plek. Rosanne en Kirsten zorgden voor een veilige setting waardoor we de ruimte kregen om op onderzoek te gaan. De energie mocht weer stromen! Dank jullie wel!

Carola

Het is een uitnodiging om je innerlijke zelf tot in diepere lagen te ontdekken, om je te blijven vormen, ongeacht je startpunt. Het maakt niet uit waar je begint op je persoonlijke reis of vanuit welke behoefte je instapt. Weet dat het je, na 'hart werken' , uiteindelijk hele mooie dingen brengt. Het is al op je pad gekomen en het zal je nooit meer loslaten.....

Esther

60325F24-CDF4-4F96-8E86-CB916D5EEB70

CACAO EN JOUW WAARHEID

We combineren deze dag Cacao met ‘proces-werk’. Dit is zo’n waardevolle combinatie. Cacao opent je hart en systeem letterlijk en figuurlijk. De ‘spirit van cacao‘ heeft een hele liefdevolle energie, ze geeft je veiligheid en holding. Maar ze opent je ook fysiek. Je vloedvaten verwijden en je hart pompt meer bloed door jouw. Jouw systeem krijgt meer zuurstof. Je wordt geopend, emoties die liggen opgeslagen komen hierdoor makkelijker naar buiten. Je maakt makkelijker contact met jezelf en met de ander, en vandaaruit wordt je ook creatiever. Cacao is het voertuig dat je weer naar JOUW WAARHEID brengt. Door het samenwerken met de spirit van cacao te combineren met de manier van communiceren waar Rosanne en ik zo fan van zijn is dit het draagvlak om een diepe connectie te maken en de laagjes die om jouw waarheid zitten te zien en vrij te geven. Daarbij neem je de tools mee naar huis waar je je zeker mee zult verrijken. Maar ook zul je vanuit die kern voelen waar je heen wilt!
Cacao

Voor iedereen die de basis wil leren van het genezingsproces in de breedste zin van het woord. #hetmenszijnproces

PRAKTISCH

Hoe zou het voelen om een hele dag onvoorwaardelijk jezelf te kunnen zijn? om jezelf te bevrijden uit de kooi van de samenleving met al haar regels en verwachtingen.
Hoe zou dat voelen? Zou er een gewicht van je schouders afvallen? Zou je eindelijk je vleugels uit kunnen slaan?

Met een kleine groep van maximaal 8 personen gaan we kijken naar wat er echt in ons leeft en geven we dat de ruimte.
Terug naar jouw waarheid. Jezelf voelen, jezelf serieus nemen, uiten wat je ECHT voelt zodat je weer echte verbinding voelt Met jezelf, de ander en het helende wortelnetwerk.
Prijs: €175,-. Kom je met zijn tweeën dan betaal je €150,- per persoon
Wanneer: Zondag 20 maart van 10u tot 17u.
Waar: Amsterdam in de natuur in een yurt.
Parkeren is gratis, goed met openbaar vervoer te bereiken.
Kom naar mijn webinar 5D Geneeskunde
Reijgershof
201218 rosanne-034

ROSANNE

Kirsten over Rosanne: Wat ik zo mooi aan Rosanne vind is haar energie! De puurheid, haar echtheid en haar kracht die zij omzet naar “bouwen”.
Met behulp van authenticiteit creëren en neerzetten zodat het klopt en stroomt. Dat vind ik het mooiste wat er is en DAT is wat Rosanne doet.
Haar liefdevolle en respectvolle benadering waarbij zij zichzelf ook nog kwetsbaar op durft te stellen is de ideale holding om dit zelf ook aan te kunnen gaan. En om vanuit daar jouw authentiek plan ook op aarde neer te zetten.
BRF-HR-3D9A5592 (1)

KIRSTEN

Rosanne over Kirsten: Kirsten is van huis uit arts in de psychiatrie. En natuurlijk is ze nog zoveel meer: Kirsten is integer, sensitief en draagt als je het mij vraagt de wijsheid van 7 generaties vrouwen voor haar met zich mee. 
Met haar drang naar een meer holistische benaderingswijze is ze haar eigen praktijk gestart, waarbij ze haar klanten helpt om van een standaard 2D blik op een klacht, deze vanuit een 5D view te bekijken. Vanuit haar diepe wetendheid helpt ze haar klanten om niet alleen het fysieke lichaam, maar ook de gedachten, emoties, het energiesysteem en de omgeving te bekijken. Vet toch?

Authenticiteit IS Genezing

WAT MENSEN ZEIDEN VAN ONZE METHODE..

Jullie manier van werken is ‘de’ tool om meer naar binnen te keren , te voelen,… Jullie zijn zó liefdevol. Ik voelde me direkt op mijn gemak en voelde me veilig genoeg om me kwetsbaar op te stellen. Jullie aanpak is super doeltreffend. Bedankt !

Simonne

Dank voor de fijne 1,5u waarin er een prachtige verbinding ontstond tussen een groep vrouwen die elkaar helemaal niet kenden. Ik ben weer een stapje dichterbij gekomen met beter naar m’n echte gevoel luisteren, zonder steeds m’n hoofd te gebruiken.

Irja

Intens, dat waar ik al jaren mee bezig ben komt nu met zo’n power in 1,5 uur samen!

Xxx

Hoe zou het zijn wanneer je weet hoe je je staande kan houden in contact?

Hoe zou het zijn wanneer je je echte zelf durft te laten zien?

Hoe zou het zijn wanneer jij de taal van je lichaam begrijpt en t.a.t. serieus neemt?

DE 8 GOUDEN SLEUTELS VAN HET LEVEN

Voor mij is dit DE KERN van ALLES…De 8 gouden sleutels van het leven..
Dit is wat je leert:
🔑 Aarden: Aarden is voelen wat je echt voelt en daarvoor gaan staan door het bijvoorbeeld uit te spreken.
🔑 Vrijheid: Vrijheid is: je totale zelf, voelen, ERKENNEN , spreken en leven.
🔑 Verbondenheid: Wanneer je voelt wie je echt bent ben je weer verbonden. En vanuit daar kun je ook de ECHTE verbinding met anderen maken.
🔑 Keuzes maken: Wanneer je weer verbonden met met jezelf WEET en VOEL je wat voor jou de juiste keuze is.
🔑 Energie: Door jouw waarheid te voelen en spreken zal jouw energie weer stromen zodat je je niet meer leeg voelt aan het einde van de dag of weet hoe jezelf weer kunt opladen.
🔑 Flow: Wanneer je ziet wat er gezien wilt worden laat je jouw energie weer stromen. Dan kun je moeiteloos neerzetten omdat je voelt wat kloppend is doordat je JOUW WAARHEID erkent.
🔑 Creatie: Door kwetsbaar te zijn daal je af naar jouw kern, daar zit creatie. Waardoor je weet en voelt wat jij in de wereld neer wilt zetten.
🔑 Genezing: Authenticiteit (staan voor wie je echt bent) IS genezing! Alle patronen in de vorm van laagjes of klachten die we nog dragen laten ons iets zien. Door laagje voor laagje te zien en te transformeren kom je bij jouw ‘naakte zelf‘. Dat IS heling. De de-identificatie ermee, het overgaan of verminderen van klachten.

HET HELENDE WORTEL NETWERK

Er wordt gevraagd om ons weer te openen. Om terug te gaan naar ons authentieke zelf en vanuit daar doen wat we te doen hebben.
Maar wat is open staan eigenlijk? Hoe doe je dat? En waarom doe je dat?
Openen gaat voor mij over voelen wat je echt voelt: openen voor jezelf. Delen wat je echt voelt: openen voor anderen. DAT geeft de verbinding met elkaar. Want hoe kunnen we immers verbinden wanneer je nog allemaal jassen aan hebben met al onze aanpassingen en patronen. Maar het geeft ook de verbinding met wat ik noem "het helende wortelnetwerk".
FD035DEA-F578-4177-B0BB-7820BA17456E