Cacao bonen

"SAMENWERKEN MET DE SPIRIT VAN CACAO"

Programma 4 weken:
Als jouw bewustzijn een spons is, in welke emmer doop je hem dan? En doe je dat bewust?
De spirit van cacao opent je hart en zal je helpen om je te laten voelen hoe het is als jij jouw bewustzijn spons doopt in de emmer vol liefde en helpt je te zien welke keuzes daarbij horen. Ik zie cacao als de katalysator van de derde dimensie naar de vijfde dimensie. Alles wat we in de derde dimensie gewend waren zoals : 'moeten, hard werken, regels, verandert langzaam in waar we naar toe gaan in de vijfde dimensie: ruimte, zijn, onvoorwaardelijke liefde. En dat is precies waar 'the spirit van cacao' je bij helpt.
Ik wil bijdragen aan de groei van mensen! Laten zien dat de wereld er heel anders uit kan zien wanneer we regie pakken en bezig gaan met groei en ontwikkeling. Laten zien dat alles alleen maar een richting aangeeft op jouw pad. Dat is ook een van de vele dingen die de Cacao mij heeft gebracht, een mindset dat het niet meer mogelijk is om fouten te maken omdat ik zo vanuit liefde kijk naar mezelf, naar anderen en wat the universe op mijn pad brengt.
Wat ik heel belangrijk vind in dit programma is dat het gaat om samen te werken met de spirit van de cacao. Dat het 'sacred' is. Een liefdevolle verbinding aangaan met haar, dan krijg je ook de mooiste antwoorden. Wat wil ze je zeggen? Wat mag je opruimen?
Wat doet het voor je:
 • Het geeft je inzicht in het verschil tussen de 2 emmers. De emmer met liefde en de emmer waar jij je bewustzijn altijd in hebt gedompeld.
 • De neiging gezonder voedsel (in de breedste zin van het woord) tot je te nemen, je voelt je zuiverder.
 • Meer respect voor de natuur.
 • Meer begrenzing, wat wil ik wel en wat wil ik niet.
 • De neiging lief voor jezelf en de keuzes maken die daarbij horen.
 • De neiging lief te zijn voor anderen.
 • Doordat de cacao je hart opent zul je oude wonden helen. Wist je dat je hart-chakra de belangrijkste generator is van de elektromagnetische kracht in je aura? Dus meer heling zorgt voor een stabieler energieveld.
 • Oftewel, je maakt supermooie sprong in jouw ontwikkeling op een zachte manier.

  Maar eigenlijk heeft de cacao nog veel meer voordelen....
Wat gaat we doen:
 • 1x per week komen we online samen. We zetten een intentie voor die week, doen een meditatie en nemen de ruimte. Dit zal 1,5 - 2 uur zijn om daarna met het heerlijke gevoel heerlijk de dag in te gaan.
 • 2 - 3 x per week neem je zelf de cacao (dat is dus inclusief de sessie die we samen doen.)
 • Er zal een Facebook-groep zijn waar we ervaringen kunnen delen en vragen kunnen stellen enz.
 • Ik ben ten alle tijden beschikbaar via Whatsapp. 
 • Ik zal bijpassende weekthema's bieden, meditatie- / afstem-oefeningen en opdrachten geven.
 • Voorbeeld: Een plan opstellen hoe jij jouw inzichten ook echt in de praktijk kunt doorvoeren in acties om jouw bewustzijn blijvend in de emmer met liefde te dopen.
Wanneer:
4 weken lang op een nog te bepalen vaste ochtend (zoals het er nu uit ziet de zondag ochtend of vrijdag ochtend)
Groep:
6-8 personen

Kosten:
Normaal:€495,- , Nu €395,- dat is inclusief de cacao en er komt geen btw bovenop.

Benieuwd of het wat voor je is? Vraag vrijblijvend een gesprek aan. Voor de start kijken we samen telefonisch wat het beste bij jou past. Dat kan zijn individueel, in een groep of misschien is er eerst wat anders nodig.
Cacao bonen met beker

AANVULLENDE MODULES

 • Voedingsadvies gebaseerd op jouw bloedgroep en ayurveda
 • Samenwerken met jouw krachtdier
 • Traumaverwerking
 • Instant healing
Voor de keuze modules vraag ik extra kosten. Vraag naar de mogelijkheden indien je interesse hebt.
Koffie met artistieke vorm in de koffie

MIJN VISIE

Welke emmer kies jij?
 Als jouw bewustzijn een spons is, waar doop jij hem dan in? En doe je dat bewust?
We zijn allemaal op een bepaalde manier opgevoed, we hebben allemaal onze eigen trauma’s meegemaakt, groot of klein. Dit heeft gezorgd voor een evenwicht. Een evenwicht met bepaalde gedachtes, bepaalde overtuigingen en daarmee ook bepaalde gevoelens en van daaruit weer bepaalde keuzes die je maakt in jouw omgeving. Dat is de emmer waar jouw bewustzijn-spons in is gedoopt. Ben je gewend geweest aan geen of weinig liefde en ruimte te krijgen, dan zal dat vaak de situatie zijn waar jouw bewustzijn zich in bevind en dus zal dat jouw ‘omgeving’ zijn.
Ik heb de laatste maanden contact gemaakt met “de spirit van Cacao”. Het belangrijkste wat ik van haar heb geleerd is: Waar dompel ik mijn bewustzijn spons in? De cacao opent je hart en opende mijn hart, zij liet me zien hoe ik het altijd deed en niet meer wil doen. Door je compleet liefdevol te voelen neem je ook het verschil waar. Het verschil van de emmer waar je je spons altijd in hebt gedoopt en de emmer waar je hem in wil dopen. De emmer vol liefde, hoge frequentie, de neiging om lief tegen jezelf te zijn en niet meer toe te staan dat mensen je op een manier behandelen die je eigenlijk niet wilt. Maar ook de neiging om lief te zijn tegen anderen. Weer de verbinding met alles aan gaan, ja ook en misschien wel juist, met de natuur. En zo simpel maakt de cacao het bijna. Je kunt cacao ook als superfood nemen maar Ik vind het belangrijk dat het een samenwerking is met de 'plant spirit' van cacao, dat het 'sacred' is. Dan geeft ze je inzichten en laat ze je zien wat je 'moet' zien. Maar ze kan je ook laten zien wat er nog vast zit in je hart zoals verdriet en je dit helpen opruimen. En wist je dat je hartcentrum de grootste generator is van je energieveld? Door opgeslagen trauma’s (groot of klein) zal deze generator langzamer werken en je energieveld verkleinen waardoor je je onveiliger voelt. Maar door je hart op te schonen op een liefdevolle manier zal deze generator weer krachtiger worden en zul je je energieveld weer kunnen vergroten. En met een open energieveld voel jij je weer veilig en trek jij de dingen waar je naar verlangt naar je toe. Zo werkt cacao op heel veel systemen.
En cacao is een katalysator in het het transformatieproces naar liefde. Want we hebben een keuze in welke emmer we onze bewustzijns-spons dopen.
Voel jij een JA? En wil je meedoen met mijn 5 weekse cacao programma? Vraag vrijblijvend een gesprek aan.
#cacao #persoonlijkeontwikkeling #zelfleiderschap #zelfliefde 

CACAO EN 5D GENEESKUNDE

Hoe gaan dan de 5 dimensies en cacao samen?
 • EMOTIES

  Wat toch wel op nummer 1 staat is het gevoel dat cacao je geeft. Het opent je hart en en laat een liefdevolle energie door je heen stromen. De liefdevolle energie waarbij jij in de stroom kan meegaan en je verdriet kan laten stromen. Zonder dat je erin meegenomen word of door overgenomen wordt. Maar ook de bliss en euforische gevoelens voelen behoren tot de skilz van Lady Cacao.

 • GEDACHTEN

  Liefdevolle gevoelens roepen ook liefdevolle gedachten op. Deze twee gaan hand in hand. Maar ook doordat cacao je opent is het makkelijker om 'toeschouwer' te zijn van jouw gedachtes om daarna te KIEZEN welke gedachten en dus staat van zijn je aanneemt.

 • FYSIEK

  Cacao heeft ook erg veel voordelen op fysiek niveau. Zo is zij een sterke antioxidant wat bijdraagt aan de ontgifting van ons lichaam. Er zit onder anderen ijzer en magnesium in, magnesium is belangrijk voor de relaxatie van je spieren. Ze stabiliseert je bloedsuikerspiegel waardoor je trek in (ongezond) voedsel minder zal zijn. En daarnaast werkt ze antibacterieel.

 • ENERGETISCH

  Jouw energiesysteem gaat mee met jouw emoties en gedachten. Het is de opslagbank daarvan. Maar de spirit van cacao opent je hart en alles wat er in je hartcentrum lag opgeslagen kan loskomen zodat jouw grootste generator van jouw energiesysteem weer kan stromen en je je weer veiliger voelt. En je beslissingen neemt die passen bij dat vol stromende hart.

 • OMGEVING

  Ik geloof dat onze buitenwereld een afspiegeling is van onze binnenwereld. En doordat je met behulp van cacao jouw bewustzijnsspons in de emmer doopt vol liefde zal ook jouw omgeving veranderen. Zo zul je andere keuzes maken kun je successen echt beleven en aantrekken.