MG 1055

5D Geneeskunde

Klachten wijzen je de weg naar genezing en geluk,

in jouw pijn zit het antwoord.

Ben jij een vrouw tussen de 25-50 jaar, en weet jij ergens dat er veel meer mogelijk is dan wat de reguliere zorg biedt? Wil jij oorsprong gerichte behandeling in plaats van klacht gerichte behandeling?
Of je nu psychische of lichamelijke klachten hebt, wanneer je ze met de 5D visie bekijkt dan geven ze enkel een richting aan op jouw pad van genezing en geluk. Ik laat jou zien wat jouw klachten jou vertellen, welke patronen eraan ten grondslag liggen en bied wat nodig is om die te transformeren.
Door patroon voor patroon te transformeren aan de hand van jouw klachten kom je steeds meer bij jouw authentieke zelf terecht. Daar waar jouw levensenergie stroomt en laat deze levens energie ook jouw genezende energie zijn.
Ik heb al mijn kennis, ervaringen en inzichten uit 20 jaar persoonlijke ontwikkeling en 7 jaar ervaring als arts in de GGz samengevoegd en omgezet in mijn 5D visie. Ik kwam er namelijk tijdens mijn weg achter dat de geneeskunde helemaal niet 2 dimensionaal is, we hebben een klacht, gaan naar de dokter en krijgen een pilletje, maar een 5 dimensionaal evenwicht van je gedachten, emoties, fysieke lichaam, energetisch en je omgeving.
En wanneer we echt beseffen dat verandering in elke dimensie een verschuiving in de overige dimensies betekent, dan vertelt jouw lichaam een verhaal. En door die taal te leren spreken kun jij kiezen voor genezing en geluk.
Ik wil je uitnodigen om regie te nemen. Om jouw 5D evenwicht uit te pluizen en om te zetten in een 5D evenwicht met gezondheid en geluk. Met de 5D visie kan het namelijk wel!
Neem contact op
MG 1037

WAT BIED IK

 • 1 OP 1 TRAJECTEN

  6, 9, 12 Maanden
  Reis aan de hand van je klachten

  Transformatie

  Integraal

  Whatsapp begeleiding

 • HET HELENDE PODIUM

  3, 6 Maanden

  Groep max 10

  Methodiek van instant healing

  Bouwen aan je fundering, veiligheid.

  Authenticiteit is Genezing

 • CACAO

  Hartopener

  Cacao Ceremonies (live)

  Cacao Ceremonies (Online)

  Individueel Cacao journey

Neem contact op

Jouw lichaam vertelt een verhaal en jouw klachten wijzen jou de weg!

Energetisch Omgeving Gedachten Fysieke lichaam Emoties

HET 5D EVENWICHT

Mijn visie is dat de geneeskunde niet 2D is (we hebben een klacht, gaan naar de dokter en krijgen een pilletje) maar een 5D evenwicht. Er zijn namelijk 5 ingangen voor jouw gezondheid: gedachten, emoties, fysiek, energetisch en je omgeving. En alle ingangen hebben invloed op elkaar. Wanneer we beseffen dat deze ingangen ook nog eens een evenwicht vormen dan ontstaat er een zee aan mogelijkheden voor genezing en geluk. Dan kun je bijna niet anders dan zien dat je lichaam je iets wilt vertellen over jouw 5D evenwicht, of dit nu in de vorm is van psychische of lichamelijke klachten is maakt niets uit. Je lichaam vraagt je om te transformeren naar een 5D evenwicht zonder klachten zodat je stap voor stap dichter bij jouw ware zelf uit komt.
Meer weten over mijn visie?

TRANSFORMATIE

Wanneer dan eenmaal duidelijk is dat jij in jouw eigen 5D evenwicht zit, met de klachten die jij op dit moment hebt, met de omgeving die daarbij past, met het energie systeem dat daarbij past, dan zie je dat jouw klachten jou dus vertellen iets over jouw 5D evenwicht. Dat jouw lichaam een verhaal vertelt. Wanneer we de taal van ons systeem leren te begrijpen dan kunnen we het ook veranderen.
Zoals Dr Phil dat zo mooi zei: ‘You can’t change what you don’t acknowledge.’
Wat wil jouw lichaam je vertellen? Welke patronen werken nu niet meer voor maar tegen jou?
En wanneer je kijkt naar jouw 5D evenwicht waar je op dit moment staat kun je de zin van Einstein toepassen. ‘Als je doet wat je altijd deed krijg je wat je altijd kreeg."
Wat mag jij anders doen? Ik wil je uitnodigen om regie te pakken en je 5D evenwicht uit te pluizen zodat je het kunt transformeren naar een evenwicht zonder klachten en echt geluk.
Hieonder kun je een gesprek aanvragen, dan kijk ik met je mee wat jouw lichaam je wilt vertellen en wat jij mag transformeren.

We zijn niet verantwoordelijk voor onze ziekten maar we zijn onze ziekten wel verantwoording schuldig.

Koffie met artistieke vorm in de koffie
Wil jij weten welke richting jouw klachten op wijzen en dus waar de oorsprong van jouw klachten zit én hoe je deze kunt transformeren? Maak een gratis telefonische afspraak (maximaal 30 minuten).
Maak een afspraak
2E19FBC5-525E-4A30-A982-EE84F8332056

THIS IS ME

Door mijn gevoel van onveiligheid in mijn jeugd heb ik leren scannen, mensen leren scannen, patronen leren scannen.
En door mijn studie biomedische wetenschappen en geneeskunde heb ik geleerd het lichaam te scannen en in me op te nemen hoe ze werken en wat ze vertellen.
En nu voeg ik deze 2 skills nu samen. Eigenlijk spiegelt het lichaam jouw persoonlijkheid. Je lichaam zit vol metaforen die waar zijn. “Een gebroken hart’, ‘ te veel op je schouders nemen’, ’iets op je lever hebben’ enz enz.
Ik kijk als het ware 5 lagen diep, 5 dimensionaal. De geneeskunde is namelijk veel breder dan wat de reguliere zorg op dit moment biedt. En ik zie het als mijn missie om te laten zien dat er echt veel meer mogelijk is wanneer we de geneeskunde verbreden met alle mooie zienswijze en geneeswijzen die de wereld biedt.
Maak direct een afspraak